28.02.2019 Kom til EKFT-arrangementer om Brexit og frihandel

Den britiske regering har lagt op til, at der i midten af marts vil komme et fingerpeg om retningen og tempoet i det britiske EU-exit. Derfor inviterer Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT) ganske få dage senere alle sine medlemsvirksomheder til netværksmøder.

Møderne finder sted:

  • Mandag den 18. marts 2019 kl. 16.00-19.00 i Børsbygningen, Slotsholmsgade i København.
  • Tirsdag den 19. marts 2019 kl. 16.00-19.00 hos Grundfos, The Poul Due Jensen Academy, Poul Due Jensens vej 21, Bjerringbro.

Temaerne for arrangementerne er:

  • Brexit som situationen tegner sig netop nu og råd til danske virksomheders håndtering af udfordringerne i forbindelse med det britiske EU-exit.
  • Spar udgifter til told ved at benytte mulighederne...

Den britiske regering har lagt op til, at der i midten af marts vil komme et fingerpeg om retningen og tempoet i det britiske EU-exit. Derfor inviterer Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT) ganske få dage senere alle sine medlemsvirksomheder til netværksmøder.

Læs mere her
26.2.2019
Godt med lidt mere styr på Brexit-processen

Brexit-processen er nu kommet ind i en afgørende fase, og den britiske regering har netop fremlagt en plan for, hvad der kommer til at ske i den første halvdel af marts. 

25.1.2019
Betal ikke mere i told end nødvendigt

Danske virksomheder, der handler med Japan – et marked med ikke færre end 127 millioner forbrugere – kan få enorm glæde af frihandelsaftalen mellem EU og Japan, der træder i kraft fredag den 1.  februar 2019.

15.11.2018
Kom til de stort anlagte informationsmøder om Brexit

I første omgang ser det ud til, at Storbritannien kan blive i EU’s toldunion efter Brexit.

Ud fra teksten i den Brexit-aftale, som den britiske regering godkendte i går aftes, er der på den korte bane ikke udsigt til, at danske virksomheder kommer til at opleve store toldmæssige konsekvenser af den britiske EU-exit. 

30.10.2018
Brug de rigtige klausuler i forbindelse med Brexit

Uanset om der indgås en skilsmisseaftale mellem EU og Storbritannien – og der kommer en overgangsperiode, hvor Storbritannien bevarer sit medlemskab af EU-toldunionen – eller ej, må danske virksomheder se i øjnene, at Storbritannien bliver et tredjeland, og at der skal udføres toldformaliteter.

13.9.2018
Kom til EKFT-arrangement om juridiske udfordringer om told

Toldkrigen mellem USA og Kina raser. Britisk EU-exit nærmer sig. EU har lagt antidumping told på eksempelvis elcykler fra Kina.

Der kan være mange grunde til, at toldsatserne bliver højere end man lagde til grund, da man indgik sine kontrakter.  

11.9.2018
Kurser hjælper dig til at følge bedre med på toldområdet

Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT) mærker en stigende efterspørgsel fra virksomheder i mange brancher på medarbejdere, som har viden om told og praktiske færdigheder på toldområdet.

7.9.2018
Bliv bedre til at spare udgifter til told

Eksporterer din virksomhed høreapparater til Mexico, kan du selv vælge, om det skal ske til en toldsats på 5 procent eller 0 procent. Hvis din virksomhed eksporterer stålprodukter til Canada, bestemmer du selv om tolden skal være 7 procent eller et rundt nul.

4.9.2018
Britisk EU-exit nærmer sig

Uanset om den reelle britiske exitdato bliver 29. marts 2019 eller om der kommer en overgangsordning opfordrer Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT) til, at  dansk erhvervsliv indstiller sig på, at det snart er slut med gnidningsfri toldbehandling mellem Danmark og Storbritannien.

20.8.2018
Toldkonferencen 2018 kan blive et vendepunkt

Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT) har store forventninger til, at årets Toldkonference i Danske Speditører vil vise, hvad den nye Toldstyrelse kan og vil. 

7.8.2018
Jura kommer også i centrum ved EKFT-arrangement den 27. august

Toldkrigen mellem især USA og Kina er i løbet af juli blevet optrappet så meget, at EKFT har besluttet at tilføje et juridisk element til netværksarrangementet i Herning den 27. august 2018 kl. 17.